tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Deittiraiskaus

Rakastelemme tietämättä oikeastaan miksi. Otan häneltä suihin. Työntäydyn häneen. Laukeamme. Hän nukahtaa. Keitän kahvit, avaan telkkarin. Pornoa Filmnetiltä. Order now. From your local satellite dealer. Mustan miehen tunkeutuessa aasialaiseen vittuun kiihko iskee minuun. Päätäni särkee. Sain älykortin Hollanista.

Puoliksi raunioituneen tiilitalon sisäpuoli rottineen sepeleineen roskineen romahtaneesta katosta näkyy pilvien takana hohtava täysikuu roinan keskellä makaa kuollut viillelty nuorimies jota rotat syövät jättiläismäinen rotta raivaa tiensa pojan haaroille ja alkaa mutustella penistä minä makaan keskellä kaikkea parikymmenpäinen miesjoukko lähestyy virnistellen kyrvät paljaina ja mahtavassa seisokissa yksi kyrvistä on kuin jättiläismäinen terskalla varustettu kurkku se käy yläpuolelleni yritän nousta mutta minut on sidottu jalkani nousevat ilmaan olen perse pystyssä niskani varassa pyristelen kauhuissani ja...tuska...perseeni repää miehen kalun tunkeutuessa suoleeni joku viiltelee mahaani käsiäni jalkojani kulliani runkataan se ei nouse leikataan irti tungetaan suuhuni ja tukehdun jään ruumiini yläpuolelle katselemaan kuinka he raiskaavat kuollutta ruumistani naureskellen jotkut nussivat toisiaan yksi miehistä tunkee ristikoruni silmääni.

Ja minä herään...


Omassa sängyssäni. Vieressäni on joku, nostan peitettä ja näen tytön rinnat, työnnän käteni alastomien jalkojensa väliin ja runkkaan häntä hetken, saadakseni edes pikkaisen liukkautta hänen vittuunsa, kunnes en kestä enää. Nousen hänen päälleen ja työnnän kullini hänen luolaansa ja nussin kuolleen kiihkolla kunnes ruiskutan pelkoni voimalla spermani häneen. Tyttö puhuu, mutten välitä vittujakaan mitä hänellä muka on asiaa. Tyydytin vain itseni, runkkasin itseni uneen, vitut tytöstä!

Aamulla herätessäni tyttö oli jo keittänyt kahvia. Hän istuskeli keittiössä poltellen tupakkaa. Hänen rintojensa ääriviivat kuulsivat ohuen vihreän silkkipuseron lävitse. Olin kohdellut häntä ilkeästi se, että hän näin oli päässyt näkemään oikean minäni ei minua haitannut, mutta tarvitsin vielä kivan kaverin mainettani, joten minun oli tavalla tai toisella pyydettävä anteeksi häneltä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Auh! Rankkaa! Minulla kävi inhonväreet kun näitä luin, joten ilmeisesti joltain osin tekivät tehtävänsä...:)

Minä en pysty kirjoittamaan seksistä hyvin, enkä väkivallasta ilman, että se vaikuttaa minuun monta viikkoa, ahdistaa. Seksistä kirjoittaminen on oma lajinsa, vaikeaa. Ja sitäpaitsi molen ihan liian kaino...:o
-minh-

lokakuuta 17, 2006 6:13 ip.  
Blogger Johannes Knektman said...

Sikäli toimi, että tarkoitukseni oli yhden vanhan uutisjutun (Jossa käytettiin tuota deittiraiskaus -termiä, ja joka antoi sen kuvan kuin ko. nainen olisi jollain tapaa ollut itse syyllinen raiskaukseensa mennessään miehen kotiin)suututtamana kirjoittaa kuinka poika tekee tuon "deittiraiskauksen" ja on vielä niin itsekeskeinen ettei tajua tekemäänsä ja on vain huolissaan omasta maineestaan.

Mietin jonkin aikaa pitäisikö tarinalle laittaa selittävä kommentti loppuun, mutta tässähän sekin tulee hoidettua.

lokakuuta 17, 2006 10:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home